Therapie voor jong & oud

Merk jij dat je soms vast loopt in je werk, niet alles uit jezelf kan halen  & soms geen energie hebt? Loop je tegen bepaalde situaties aan en wil je investeren in jezelf om weer het beste uit jezelf te halen?

Of zie je dat je kind moeite heeft met dagelijkse activiteiten, snel overprikkeld zijn of onbegrepen gedrag vertoont?

Dan kan paardentherapie een mooie vorm van therapie zijn om deze vlakken te bekijken. Paardentherapie is een vorm van therapie waarbij ik met de cliënt tussen de paarden werk en het paard mijn co-therapeut is. Het werken met en tussen de paarden geeft mooie inzichten in emoties die er spelen en door het spiegelen van de paarden in de kudde geeft het direct helderheid in jouw eigen gedrag.

Er wordt gewerkt op een prachtige buiten locatie in het Gooi waarin natuur meteen verbindt. Zonder te hoeven praten maar alleen maar voelen en weer contact leren/durven maken met je emoties.

Als paramedisch therapeut voor zowel volwassenen en kinderen ben ik opgeleid om de mens als geheel te zien (holistisch). Hierin kijk ik naar de houding en beweging maar ook naar het sociaal – emotioneel vlak. Als systemisch therapeut leg ik ook de verbanden binnen het systeem waarin jouw hulpvraag ligt. Dit kan zijn binnen het gezin, werk/team, vriendgroep, klasgenootjes etc.

Op de website www.dagmarlangeveld.nl staat verdere uitgebreide informatie voor de verschillende mogelijkheden voor volwassenen.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een behandeling paardentherapie inclusief na traject zijn €250,-

De kosten van een 1 op 1 dagdeel behandeling inclusief na traject zijn €475,- (op aanvraag in te plannen)

Contact opnemen kan via de mail of telefonisch. Voor volwassenen heb ik een aparte website te contacten via onderstaande mogelijkheden

  • info@dagmarlangeveld.nl
  • www.dagmarlangeveld.nl
  • 06-46065728

Wees & voel je welkom om te onderzoeken,

Dagmar