Ervaringen

Lieve Dagmar,

Wat was de NEI spiertest die jij bij mij hebt gedaan een bijzondere ervaring. Ik ging er heel nuchter in maar heb met bewondering en verbazing gekeken wat er gebeurde en vooral wat er allemaal uit kwam!

Na ongeveer 15 jaar last te hebben van slaapproblemen, wat veel invloed heeft gehad op mijn lijf, heb jij mij nu weer kunnen laten slapen. Zoveel instanties gezien en niemand kon mij helpen maar doordat jij blokkades in mijn lijf hebt gevonden en deze weer recht hebt kunnen zetten kan ik gewoon slapen en daar ben ik jou iedere dag dankbaar voor.

Je zou het bijna iedereen aanraden om dit te doen al is het alleen al voor het onbewuste wat je bij je kan dragen. Een mooie bijzondere en vooral dankbare ervaring is dit.

Dank je wel hiervoor!

Ik heb twee sessies bij Dagmar gedaan, met het effect wat ik hoopte te krijgen. Mijn hulpvraag was echt beantwoordt. Dagmar heeft een open houding, waar je je snel bij op je gemak voelt. Tevens heeft ze veel interesse en denkt ze ook echt mee. Ik heb beide sessies als zeer prettig ervaren!

Wat ook fijn is dat je niet hoeft te achterhalen waar iets precies door veroorzaakt is (ooit), maar dat ze je wel kan helpen hetgeen je juist wél wilt, te integreren.

Ik raad Dagmar zeker aan!

Lees de ervaring van een moeder na 1 behandeling kindercoaching

Het eerste gesprek was al fijn en open en er wordt met je meegedacht. Bij het tweede bezoek met kind was Dagmar heel open en ontspannen! Na wat spelen, praten en aanrakingen, zag ik ineens weer mijn kind. Heel ontspannen en gewoon weer zichzelf. Met de tips/speelse activiteit zijn wij aan de slag gegaan en het gaat goed. Zo fijn! Een echte aanrader!

Heeft dit je interesse gewekt of heb je nog vragen? Ik sta je graag te woord.